≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska bruji o ovome: Arbitar sa dva penala "iskreirao" preokret Dinama pa dobio pretnje

Vreme čitanja: oko 1 min.

U nekima od njih pominje se i njegova porodica, a veliki broj je došao i od navijača Hajduka iz Splita, koji je u ovom kolu kiksnuo protiv Istre

  • 5
Mario Zebec Foto: Printskrin / YouTube / MAXSport

Vrlo buran derbi u Prvoj HNL odigran je u nedelju na novoj "Opus Areni" u Osijeku gde je istoimeni domaćin poražen od Dinama sa 3:2.

Vodili su domaći fudbaleri golovima Ramona Miereza i Domagoja Bukvića, Mahir Emreli je u 70. minutu vratio nadu gostima, a onda je finiš meča obeležio sudija Mario Zebec. Čini se opravdano, ali komentari su različiti.

Najpre je u 83. minutu posle konsultacije sa VAR-om pokazao na belu tačku pošto je Darka Nejašmića lopta pogodila u ruku i to na samoj ivici šesnaesterca. "Panenkom" je Bruno Petković izjednačio rezultat, a onda je u nadoknadi još jedan penal dosuđen za aktuelnog šampiona.

Stioopa Mkrtčjan je oborio Dina Perića, akcija je u prvih mah nastavljena, ali je posle poziva iz sobe Zebec dodelio još jednu šansu Brunu Petkoviću. On to nije propustio da iskoristi.

Posle meča paljbu na arbitra osuli su Stjepan Tomas, trener Osijeka i sportski direktor Ivica Kulešević. Posle okršaja Zebec je dobio i mnoštvo pretnji i uvreda putem društvenih mreža, a svoj udeo dobio je i komentator meča.

U nekima od njih pominje se i njegova porodica, a veliki broj je došao i od navijača Hajduka iz Splita, koji je u ovom kolu kiksnuo protiv Istre. Zaista ružne stvari, koje nikako ne bi smele da budu dopuštene.

Šta vi mislite, da li je sudija pogrešio u nekoj od situacija?

(Telegraf.rs)

Video: Veselo je na terenu nakon pobede Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    4. septembar 2023 | 10:24

    To krasi Hrvatske klubove poput Dinama,Partizana!!!! Tako je i kod nas sinoc sudija sam režirao nepostojeći penal i preokret.

  • Miki

    4. septembar 2023 | 09:57

    Balkan je to isto je od vardara do triglava

  • Mile

    4. septembar 2023 | 09:17

    Isti slučaj i u SLS !!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA