Vreme čitanja: oko 1 min.

Gvardiola svakog leta ojačava defanzivu, ali njega ne pušta: Iskusni bek produžio ugovor na tri godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada nova saradnja istekne imaće 36 godina

  • 0
Kajl Voker, Mančester siti Foto: AP / Tanjug

Pep Gvardiola voli da rotira i u svkaom prelaznom roku menja čak i određen broj oprobanih fudbalera, međutim ne nalaze se svi igrači na "tapetu". Postoje oni nedodirljivi popup Kevina De Brujnea ili Edersona, a u tu grupu možemo svrstati i Kajla Vokera.

Desni bek, koji u poslednje vreme sve češće igra kao "ful-bek" odnosno desni štoper, produžio je saradnju sa Mančester sitijem na tri godine, prenosi BBC.

U njihovom izveštaju se navodi da je Bajern bio blizu angažovanja engleskog fudbalera, ali je klub na čelu sa trenerom želeo da zadrži vrlo pouzdanog fudbalera.

Voker je 2017. godine plaćen Totenhemu oko 60 miliona evra i od tada sa Građanima osvojio pet trofeja u Premijer ligi, Ligu šampiona, dva FA kupa, četiri EFL kupa, UEFA Superkup i dva Komjuniti šilda. za klub je odigrao 260 utakmica i dao 6 golova.

Reprezentativac Engleske je bio u 76 navrata, a u klupskim okvirima igrao je i za Šefild junajted. Nortempton, Kvins Park Rendžers i Aston Vilu.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Intera iz Srbije putovali 15 sati do Istanbula

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA