Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači postrojili igrače posle poraza u derbiju, golman velikana plakao: "Nemate pravo da prljate dres"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mučne scene u Lionu

  • 4
FK Lion Printskrin: Youtube/Prime Video Sport France

Samo jedan bod iz četiri utakmice, te ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena u nedelju veče kod kuće (4:1), bio je jasan alarm za navijače Liona da "skrenu pažnju" igračima.

Nedugo nakon što je sudija odsvirao kraj derbija sa PSŽ-om, navijači Liona su postrojili igrače i održali im lekciju pred nastavak sezone.

Vođa "Bed Gonersa", ultras grupe Liona, imao je mikrofon u ruci tokom govora, a najpre je opomenuo jednog igrača zato pto je ovaj imaop ruku na ustima u pokušaju da nešto neprimetno kaže saigračima.

- Skini tu ruku s usta! Nekim igračima je ove sezone upućena poruka, posebno onima koji žele da bude vođe u svlačionici. Poruka je jasna. Ako hoćete da budete vođe u svlačionici više nemate pravo da ćutite i da se povlačite nazad. Nosite dres Liona Drugi su ga nosili i slavili pre vas Nemate pravo da ga prljate - rekao je vođa navijača, dok je kamera uhvatila golmana Antonija Lopeza kako plače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branimir

    4. septembar 2023 | 12:13

    Šta se ovo dešava sa sportom navijači postrojavaju igrače ,pa nisu oni vlasnici kluba ,ovo je otišlo predaleko

  • Sid

    4. septembar 2023 | 15:37

    Zapadna Evropa kasni za nama bar 30 godina. Kad je sebe kod nas bilo inflacija, nestašica nafte, benzina, BUŠ (brašno, ulje, šećer) pšenice, đubriva... Oni tek sad postrojavaju igrače na terenu...

  • VIDEX

    4. septembar 2023 | 23:36

    Ima li policije negde u blizini ili su otisli da odbesu tetki lek ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA