≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi: "Sergej i Mitrović su mi napravili problem"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dotakao se selektor prelaznog roka

  • 5
Mitrović, Piksi Foto: MN press

Osim o mečevima sa Mađarskom i Litvanijom, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je i o srpskim igračima koji su tokom leta promenili klubove!

Poseban akcenat je, naravno, stavio na odlazak Sergeja Milinković-Savić i Aleksandra Mitrovića i Al Hilal.

- Imali smo zanimljiv prelazni rok ovog leta i veoma sam ponosan i srećan kada vidim da igrači napreduju u karijerama i nalaze bolje klubove. To me čini zadovoljnim i videli smo neverovatnu ekspanziju na tržištu Saudijske Arabije gde ulažu mnogo novca u fudbal. Prelaze tamo igrači, treneri... Tamo su otišli Sergej i Mitrović, meni su napravili mali problem, a to je da pored svih utakmica koje pratim, moram da pratim i Saudijsku Arabiju, ali bar je tu televizija - rekao je Piksi i dodao:

- Golman Petrović je otišao u Čelsi, pa Babić iz malog kluba u giganta Spartak. Jović je otišao u Milan, imamo Terzića i Ratkova koji su u Salcburgu, pa Đuričića i Mladenovića u Panatinaikosu, Eraković u Zenitu, Račića u Sasuolu, Tadića koji je glavni igrač Fenerbahčea, imali smo i Samardžića sa Interom, ali to je bila stativa... Siguran sam da će već u sledećoj godini promeniti klub. Mnogo toga zanimljivog se desilo u ovom prelaznom roku, dosta igrača je menjalo klubove, što je podatak za ponos i smatram da su to koraci unapred u njihovim karijerama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobro je

    4. septembar 2023 | 16:11

    da nisu napravili problem na dva zadnja mundijala

  • Ron Jeremy

    4. septembar 2023 | 15:44

    Muka živa. Sada će morati češće da putuje u Saudijsku Arabiju.

  • tel je zazvonio

    4. septembar 2023 | 13:07

    jel to neko naredio da ih ne zoves..e terza terza vragolancivu mali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA