Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac će deliti pravdu na utakmici Srbija - Mađarska: Pre četiri godine nije doneo mnogo sreće Orlićima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Susret na programu u četvrtak 7. septembra

  • 0
Migel Martinez Munuera Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak nastavlja ciklus kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj. Prvi rival u septembarskim terminima biće Mađarska na stadionu "Rajko Mitić".

Selektor Dragan Stojković Piksi tim povodom je održao konferenciju za medije u ponedeljak, dok je UEFA istog dana delegirala arbitre.

Na najvećem stadionu u našoj zemlji sudiće Španac Huan Martinez Munuera. On ima 41 godinu i već jedanaest sezona deli pravdu u Primeri.

Domaćoj i široj evropskoj javnosti nije toliko poznat i nema previše međunarodnih utakmica iza sebe. Srpskim klubovima i A reprezentaciji nikada nije delio pravdu, ali zato jeste selekciji do 21 godine.

Orlići su taj ciklus kvalifikacija završili na užasnom četvrtom mestu, dok je Rusija bila prva u grupi. Upravo je susret odigran između ova dva tima pripao Munueri i na tlu Srbije je rival slavio 2:0. Na tom meču igrao je Ivan Ilić, koji se sada nalazi na Piksijevom spisku.

Pomoćnici na susretu sa Mađarskom takođe dolaze iz Španije, Dijego Sevilja, Migel Martinez Munuera i Alehandro Munjiz Ruiz. VAR sudije će biti naknadno određene.

(Telegraf.rs)

Video: Japanac rastezao Piksija nasred Razgrada: Fudbaleri Srbije u šetnji pred utakmicu protiv Bugarske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA