Vreme čitanja: oko 1 min.

Hvang se emotivno oprostio od Olimpijakosa i jednom rečenicom najavio dolazak u Zvezdu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poželeo je svom bivšem klubu povratak titule i što bolji plasman u LE

  • 1
Hvang In-Beom Foto: Giannis Papanikos / Zuma Press / Profimedia

Južnokorejski reprezentativac Hvang In - Beom u "minut do ponoći" potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom i moći će da bude registrovan za Ligu šampiona!

Hvang je paraf na četvorogodišnji ugovor potpisao iz Atine, gde je boravio kao igrač Olimpijakosa, a Zvezda će klubu iz Pireja platiti pet miliona evra u tri rate.

Sam Hvang se emotivnim rečima oprostio od prethodnog kluba.

- Hvala navijačima Olimpijakosa na svemu. Nikada neću zaboraviti ljubav koju sam dobio od svih vas. Sve kritike koje sam imao su ništa ako razmislim o podršci i ljubavi koju ste mi pružili prošle sezone. Takođe hvala mojim saigračima, stručnom štabu i pomoćnom osoblju. Drago mi je da vidim da radite sjajan posao na početku tekuće sezone. Želimo vam sve najbolje u povratku šampionske titule i uspeh u Ligi Evrope. Hvala - napisao je Hvang koji je potom podelio objavu Zvezde i poručio "Vidimo se uskoro."

Inače, Hvang je vezni fudfbaler koji je goduinama jedan od najboljih azijskih igrača. Olimpijakos je za njega tražio 15 miliona od ostalih klubova, ali je Zvezda iskoristila pat poziciju i potencijalno suđenje između igrača i kluba, te su ga doveli za tri puta manju cifru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 황인범 (@inbeom_hwang6)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA