≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marin otkrio kako je Zvezda dovela najskuplje pojačanje: "Terzić ga je kupio jednom rečenicom"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve je "rešeno" posle jednog video poziva

  • 23
Marko Marin, Zvezdan Terzić Foto: MN Press/Marko Metlaš

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin otkio je kako je srpski šampion ovog leta doveo svoje najskuplje pojačanje u istoriji - Hvanga In Beoma!

Južnokorejac je u Zvezdu stigao iz Olimpijakosa za pet miliona evra, a Marin je u razgovoru za "Mocartsport" otkrio ključnu rečenicu Zvezdana Terzića tokom razgovora sa Hvangom.

- Konkretno, pre četiri dana smo imali video poziv sa njim. On je bio u Minhenu, kod svog drugara iz Bajerna, Kima. Opet sam mu sve objasnio o Crvenoj zvezdi, znao je mnogo toga. Tu, tokom tog video poziva smo napravili ključni korak, obradili smo njega i menadžere (a-ha-ha, prim.aut). Išla nam je na ruku Liga šampiona, i izgled grupe. Tu je bio i Zvezdan Terzić. I mene je iznenadio jednom rečenicom, a igrača je matirao. To mogu da vam potvrdim - rekao je Marin i nastavio:

- Sedeli smo kod Terze kući, bilo je to pre četiri ili pet večeri. Kratko se uključio u video poziv. Uzeo je telefon, počeo da priča sa Hvanom i onda je poentirao. Rekao mu je: Slušaj, 19. septembra igramo sa Sitijem na strani, nadamo se da ćemo da odigramo dobru utakmicu, idemo na pobedu. Onda uveče slavimo tu pobedu. Ja slušam i ne verujem. Tada je Terzić poentirao, rekao mu je: U stvari slavimo pobedu i tvoj rođendan. Mene je iznenadio, igrač je bio srećan što generalni direktor zna kada mu je rođendan, agenti su se odobrovoljili. Atmosfera je bila bolja, tu smo ga slomili.

Hvang In Bom olimpijakos fk crvena zvezda Foto: Klodian Lato / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

Otkrio je Marin i da je Zvezda još ranije pratila pomenutog vezistu.

- On je stvarno dobar igrač, to će i ovi koji ga nisu videli brzo osetiti. To je počajanje, ne samo za Zvezdu, nego i za klubove iz top pet liga. Već prošle godine je bio tema, kada je otišao u Olimpijakos iz Rubina. Bila je opcija da se vade igrači iz Rusije, on je bio tada velika želja. Moja, gospodina Terzića... Kada sam ga video, fudbalski sam se zaljubio u njega. Ostavio je takav utisak, da je to igrač za sledeći nivo na koji treba da idemo. Ostali smo u kontaktu, igrao je odlično za Olimpijakos. Bio je konstantan, voleli su ga navijači. Svi smo mislili da su sledeći korak najjače lige Evrope. Ali mi smo i dalje ostali u kontaktu, čekali smo pravi trenutak. Čim smo videli da se malo otvaraju vrata, bili smo tu. Odmah smo reagovali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA