Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija zove decu na Marakanu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najmlađi navijači do 14 godina mogu da prisustvuju utakmici protiv Mađarske

  • 0
Navijači Srbije Foto: MN Press

Fudbaleri Srbije u četvrtak 7. septembra od 20.45 igraju protiv Mađarske jedan od najbitnijih mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Orlovi će zbog kazne koju nam je izrekla UEFA ponovo biti lišeni pomoći najvatrenijih navijača, ali zato ponovo šansu da budu na tribinama imaju deca do 14 godina.

Već se dešavalo da deca naprave fenomenalnu i pozitivnu atmosferu na utakmicama reprezentacije u prošlosti kada je bio ovakav slučaj, čak su i sami igrači isticali koliko im je prijatno da igraju pred njima, jer osete čistu emociju bez negativne energije, pa se nadaju da će i ovoga puta imati sličan ambijent.

Zbog toga je Fudbalski savez Srbije uputio javni poziv svim školama fudbala i fudbalskim klubovima koji rade sa decom uzrasta od 7 do 14 godina, kao i svim Osnovnim školama širom Srbije da dođu na ovu utakmicu.

Fudbalski savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od 7 do 14 godina, kao i Osnovne škole širom Srbije da dođu na utakmicu UEFA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Mađarske koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ u četvrtak, 7. septembra, sa početkom u 20.45.

Na sajtu FSS-a se nalazi tabela sa linkom sa spiskom dece za utakmicu Srbija - Mađarska, a popunjeni spisak treba dostaviti na e-mail adresu velibor.djuric@fss.rs (kontakt telefon +381652310710).

Na broj do 15 dece potrebno je prijaviti jedno odgovorno, punoletno lice. Grupe koje broje više od 15 dece u obavezi su da prijave onaj broj punoletnih lica proporcionalnih navedenom pravilu.

Volonteri Fudbalskog saveza Srbije će sve grupe dočekati na stadionu i smestiti na istočnu tribinu koja će biti namenjena najmlađim navijačima.

- Reprezentacija vas zove, zajedno do Evropskog prvenstva - stoji u poruci Fudbalskog saveza Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Srbija igra protiv Švedske, deca ispunila Marakanu da bodre Orlove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA