Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije mogao da zadrži suze na predstavljanju: Serhio Ramos emotivno doživeo povratak u Sevilju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vratio se u klub u kom je i počeo fudbalsku karijeru

  • 1
Serhio Ramos Printscreen: Twitter/FabrizioRomano

Serhio Ramos postao je novi-stari fudbaler Sevilje. Legendarni fudbaler se vratio na mesto odakle je počeo svoju blistavu karijeru. On je u mlađim kategorijama Sevilje bio od 1996. do 2003, za B tim je nastupao godinu dana, a potom i prvi sastav 2004. na 2005.  Predstavljanje na "Ramon Sančez Pishuanu" doživeo je jako emotivno, a u jednom trenutku nije mogao da sakrije suze.

Ovaj 37-godišnji štoper je u sezoni za nama nastupao za PSŽ, ali se u glavnom gradu Francuske nije proslavio. Iako je ekipa uspela da osvoji titulu u tamošnjem prvenstvu, u Ligi šampiona nisu pružali partije kakve su se očekivale.

Na zvaničnom prestavljanju pred nekoliko hiljada ljudi, nije mogao da zadrži suze. Podsećanja radi, u prvom mandatu u Sevilji Ramos je odigrao 50 susreta i dao 3 gola.

Ipak, najdublji trag ostavio je u Real Madridu. Za kraljevski klub nastupao je 16 sezona i za to vreme odigrao 671 utakmicu, postigao je 101 gol, imao 40 asistencija i osvojio 22 trofeja.

Za selekciju Španije odigrao je 180 mečeva i uspeo da osvoji Svetsko prvenstvo 2010. godine, kao i Evropsko prvenstvo 2008. i 2012. godine.

Kako je izgledao Ramosov povratak u Sevilju, možete pogledati na snimku ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaški trikovi Serhija Ramosa: Fudbalska zvezda "čačnula" Dončića posle neverovatnog pogotka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    7. septembar 2023 | 13:42

    Svaka mu čast, toliko golova veliki broj napadaca u karijeri nece dati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA