Vreme čitanja: oko 1 min.

Senzacionalna ispovest selektora engleske reprezentacija: Kajl Voker nekoliko puta na ivici penzije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Defanzivac Mančester Sitija upao je u centar pažnje nakon ove izjave selektora engleske

  • 0
Kajl Voker, Mančester siti Foto: AP / Tanjug

Selektor engleske fudbalske reprezentacije Geret Sautgejt, danas je izneo informaciju da je Kajl Voker dva puta razmatrao mogućnost povlačenja iz nacionalnog tima.

Prvi put je Voker razmišljao o povlačenju nakon poraza od Italije u finalu Evropskog prvenstva 2021. godine, a drugi put nakon eliminacije od Francuske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine.

- Mislim da Voker želi da ostane deo tima. Ako govorimo o igračima svetske klase na njegovoj poziciji u našem timu, onda je on verovatno jedan od njih. Mislim da nije shvatio koliko nam je vredan i koliko je važan za nas. Verovatno mi neće zahvaliti zbog ovoga što sam rekao - počeo je Sautgejt.

Takođe je istakao da je Voker, koji je debitovao za englesku reprezentaciju 2011. godine, postao vođa tima.

- On je zrela figura u timu, ne samo zbog svoje igre, već i zbog svojeg angažmana na treninzima, načina na koji komunicira tokom intervjua i uticaja koji ima na mlađe igrače - dodao je selektor Engleske.

Sautgejt je zaključio ističući da Voker uživa u dodatnoj odgovornosti koju je preuzeo u svom klubu i da je spreman da je prihvati i u reprezentaciji.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi: Podvući ćemo crtu kad se sve završi, sad idemo da dobijemo sledeći meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA