Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazil u 90. minutu rastužio Peru, Argentina ubedljiva u Boliviji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavili i Ekvador i Venecuela

  • 0
Markinjos, Brazil Foto: Tanjug / AP

Po tradiciji južnoameričke selekcije ranije započinju kvalifikacioni ciklus za Svetsko prvenstvo u odnosu na ostale, pa su tako u septembarskom prozoru kompletirana dva kola.

U noći između utorka i srede u vrlo dramatičnim duelima pobede su zabeležili Brazil, Ekvador i Venecuela, dok je Argentinabila ubedljiva.

Karioke su pogotkom Markinjosa u 90. minutu rastužile domaće pristalice u Limi. Peruanci su se držali sve do tog kobnog minuta, gostima su dva gola poništena u prvom poluvremenu, međutim na kraju je ipak Brazil "morao" da zatrese mrežu.

Argentina je na uvek teškom gostovanju Boliviji u La Pazu iskoristila igrača više od 39. minuta kako bi sa 3:0 dotukla rivala. Enco Fernandez, Nikolas Taljafiko i Niko Gonzales su postizali golove, dok je Anhel Di Marija upisao dve asistencije.

Ekvadir je golovima Feliksa Toresa porazio Urugvaj sa 2:1, dok je Venecuela u trećem minutu nadoknade sa bele tačke srušila Paragvaj. U listu strelaca se upisao preiskusni Salomon Rondon.

Čile i Kolumbija odigrali su jedini meč bez golova.

Samo Brazil i Argentina su maksimalni posle dva susreta.

(Telegraf.rs)

Video: Finalno ludilo Argentinaca: Beskrajni red za FIFA prodavnicu u Kataru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA