Vreme čitanja: oko 1 min.

Opet se digla bura oko Megvajera: Škoti vređali defanzivca nakon auto-gola, Sautgejt ga branio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više čak i nije toliko zanimljivo

  • 0
Fudbal Katar Svetsko prvenstvo SP Engleska Amerika Foto: Tanjug/AP

Kada u medijima ili na društvenim mrežama pročitate Hari Megvajer teško da ćete pročitati pozitivnu vest. Ni ovog puta to nije slučaj, pošto je engleski štoper u prijateljskom okršaju protiv Škotske postigao auto-gol.

Činjenica je da defanzivac Mančester junajteda već dugo ne igra ni blizu ozbiljnog nivoa, činjenica je i da nema nikakvih osnova za njegov poziv u reprezentaciju u svakom ciklusu. Ali isto tako je činjenica da ljudi vrlo često preteruju i staju na muku fudbaleru koji i ovako odavno nema nikakvo samopouzdanje.

Upravo su ga Škoti da tribina sve vreme prozivali nakon tog momenta u 67. minutu, a posle meča se oglasio i menadžer Engleske Geret Sautgejt.

- Iskreno govoreći, već duže vreme prema Megvajeru psotoji takav tretman, ismevaju ga. Kakvo je to ponašanje?! Nikad nisam video igrača koji je tako tretiran od strane navijača Škotske zbog nečega što on nije, ali i od strane naših komentatora i njihovih stručnih saradnika, koji su kreirali takvu sliku kakvu nikad nisam video o jednom igraču - istakao je Sautgejt i dodao da je Hari jako važan za ekipu.

Englezi su slavili 3:1 u Glazgovu, ali i dalje ostaje pitanje da li je zaista dobro da Hari Megvajer bude deo nacionalnog tima dok god pruža partije ispod svakog nivoa. Čini se da to šteti i ekipi, i atmosferi, a i samom fudbaleru koji samo navlači gnev.

(Telegraf.rs)

Video: Suma driblingom bacio na zadnjicu najskupljeg igrača Junajteda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA