≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači teraju "pravog" Ronalda iz kluba: "Pet godina laži na ivici ponora"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tehnički direktor smirivao fanove

  • 0
Ronaldo Nazario Foto: AGIF / ddp USA / Profimedia

Blistava igračka karijera ne garantuje ni dobru trenersku, još manje funkcionersku. Dokaza za prvu tvrdnju je mnogo, za drugu možda manje jer nije previše fudbalera u vlasničkoj strukturi ekipa iz najjačih liga.

I pored toga jedna istinska legenda je već pet godina prvi čovek glavne grupacije koja predvodi Real Valjadolidi čini se da se u tom periodu nije desila teža situacija od ove.

Ronaldo Nazario de Lima, ili "pravi" Ronaldo kako ga zovu ljubitelji fudbala u srednjim ili poznim godinama, našao se na udaru glavne navijače grupe.

Remi sa Elćeom prethodnog vikenda toliko je razljutio pristalice da su ispred stadiona "Zorilja" razvili transparent sa natpisom "Pet godina laži na ivici ponora. Dosta je bilo."

Jasno je da je poruka upućena Ronaldu, a da li će ona ostaviti i nekog traga ostaje da se vidi. Jasno je da je trenutno toliko kritično da je i tehnički direktor ekipe morao da razogovara sa besnim pristalicama zbog žustrih prozivki na račun trenera.

Real Valjadolid je katastrofalno započeo novu sezonu i trenutno je tik iznad zone ispadanja u Segundi sa samo četiri boda iz pet kola. Pod vođstvom čuvenog Brazilca prošle sezone klub je pretrpeo drugu relegaciju.

(Telegraf.rs)

Video: Ronaldo se opet razgolitio u sauni: Žene "poludele" zbog Kristijanovog videa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA