≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Medina potpisao za Partizan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli konačno kompletirali poslednju liniju tima angažovanjem Belgijanca

  • 6
FK Partizan, Natan De Medina Foto: FK Partizan

Centralni defanzivac Natan De Medina (25) i zvanično je postao fudbaler Partizana, kao 11. pojačanje u letnjem prelaznom roku. Fudbaler iz Belgije (poreklom iz Konga) potpisao je sa crno-belima dvogodišnji ugovor i odmah će biti na raspolaganju stručnom štabu kako bi se pripremio i uigrao sa timom za izazove koji slede.

Medina u Humsku stiže kao slobodan fudbaler, pošto mu je u junu istekao ugovor sa Baunšvajgom, koji nije želeo da produži, i biće značajno pojačanje za odbranu Partizana, koja je okarakterisana kao možda i najslabija tačka novooformljenog tima.

Dolaskom Belgijanca kompletirana je poslednja linija crno-belih, koja sada broji četiri štopera i time je u osnovi i okončan letnji prelazni rok Partizana, bar što se ulaznih transfera tiče. Pre dolaska Medine, Partizan je angažovao golmana Aleksandra Jovanovića, bekove Nikolu Antića i Aranđela Stojkovića, zadnje vezne Aleksandra Šćekića i Franka Kanutea, krilne napadače Kcandera Severinu i Alda Kalulua, organizatora igre Gajasa Zahida. odnosno dva centralna napadača Nemanju Nikolića i Mateusa Saldannju.

Postojala je ideja da se dovede i još jedan krilni napadač, koji bi pojačao konkurenciju na levoj strani terena, međutim, nije realizovana kada je ekipa eliminisana iz kvalifikacija za Ligu konferencije.

Prelazni rok u Srbiji traje do 15. februara, nije isključeno da možda neko iz tabora crno-belih promeni sredinu, napusti klub, ali su određena interesovanja i dalje usmena, mahom preko agenata, bez konkretne ponude.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan u dva poteza rešio utakmicu i trećim golom ispratio javor u Ivanjicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    13. septembar 2023 | 14:19

    11 pojačanja a jedva pobede IMT, dojučerašnjeg drugoligaša.

  • Dale

    13. septembar 2023 | 14:19

    Splavovi su Natan de Medina, samo nek se okrece turbina...

  • Boža zemunac

    13. septembar 2023 | 14:25

    Pitam ZVEZDU i PARTIZAN, gde su naša deca. Zašto naša deca ne igraju. Zašto uvozimo strance? E, zbog toga odavno ne idem da gledam Zvezdu i Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA