Vreme čitanja: oko 1 min.

Vidalu preti kraj karijere

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusni vezista na nosilima iznets a terena

  • 0
Arturo Vidal Foto: Tanjug/AP

Čileanski fudbalski reprezentativac Arturo Vidal doživeo je tešku povredu kolena na meču sa Kolumbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će 2026. godine biti održano u SAD, Kanadi i Meksiku.

Utakmica između Čilea i Kolumbije završena je bez golova, a ovaj duel je obeležila teška povreda Vidala, koji je u 72. minutu na nosilima iznet sa terena. On se povredio na treningu uoči početka meča, ali je ipak odlučio da igra za Čile. Međutim, zbog povrede morao je da napusti igru u drugom poluvremenu.

Lokalni mediji navode da se Vidal rasplakao pošto je na nosilima iznet sa terena, pošto mu je lekarski tim saopštio da je najverovatnije doživeo oštećenje meniskusa i pucanje ligamenata zbog čega mu preti duga pauza. On bi navodno mogao čak i da završi igračku karijeru zbog ove povrede.

Vidal (36) je u karijeri igrao za Atletiko Paranaense, Flamengo, Inter, Barselonu, Bajern, Juventus, Leverkuzen i Kolo-Kolo. Za reprezentaciju Čilea odigrao je 141 meč i postigao je 34 gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA