≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moramo da uradimo to što nam je rekao Terzić": Evo kako Korejca motivišu da Zvezdi donese pobedu nad Sitijem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde veruje u čudo na Etihadu

  • 11
Hvang In Beom, FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Crvena zvezda je predstavila najveće pojačanje, reprezentativca Južne Koreje Hvanga In-Beoma, koji je otkrio i da je motivisan da zaigra u crveno-belom timu, a otkrio je i zanimljivu anegdotu kada je u pitanju razgovor sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

On je priznao da je uglavnom komunicirao sa Markom Marinom, tehničkim direktorom crveno-belih, ali je otkrio i da je imao zanimljiv razgovor sa Zvezdanom Terzićem, koga je greškom nazvao predsednikom umesto generalnim direktorom.

- Pričao sam sa predsednikom, mislim da svi znate za moj rođendan, on mi je rekao da moramo da pobedimo u Mančesteru da proslavimo pobedu, a takođe i moj rođendan. Mislim da moramo da uradimo to što je rekao - rekao je reprezentativac Južne Koreje.

Podsetimo, Crvena zvezda gostuje Mančester Sitiju u utorak 19. septembra, a već 20. septembra će Korejac, koji je najskuplje pojačanje u istoriji kluba sa Marakane proslaviti svoj 27. rođendan.

(Telegraf.rs)

Video: Delije sačekale 60. minut utakmice s Novim Pazarom, a onda je krenuo šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laik

    14. septembar 2023 | 14:48

    Čovek uporno želi da istakne sebe ispred Zvezde sa glupim izjavama.

  • Mačvanin

    14. septembar 2023 | 15:34

    Šteta što opajdara igra prvu utakmicu protiv man sity i nema čemu da se nada . Ima da ih napune primiće zvezdana jedno 3-4 komada u prvom poluvremenu a u drugom će se ispisati istorija LŠ ukupan rezultat biće 11:0 .

  • Бане

    14. septembar 2023 | 15:47

    Звездаш сам али какве бре победе против Ситија? само бих волео да се боре свим срцем а не да подигну ноге као комшије ... Само храбро и јако и без глупих изјава!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA