≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački mediji pišu: Nagelsman bi uskoro mogao da preuzme "Pancere"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bild podseća da je Flik postao prvi selektor istoriji nemačke reprezentacije, koji je dobio otkaz

  • 1
PSŽ - Bajern Foto: Tanjug/AP

Čelnici Fudbalskog saveza Nemačke (DFB) razgovarali su sa bivšim trenerom Bajerna Julijanom Nagelsmanom da preuzme reprezentaciju ove zemlje, prenosi "Bild".

Nemačka je trenutno bez selektora pošto je Hansi Flik dobio otkaz posle poraza od Japana (1:4) u prijateljskom meču. "Pancere" je na meču sa Francuskom (2:1) vodio sportski direktor reprezentacije Rudi Feler.

Bild podseća da je Flik postao prvi selektor istoriji nemačke reprezentacije, koji je dobio otkaz.

Nagelsman (36) je trenutno bez angažmana, pošto je u martu ove godine dobio otkaz u Bajernu. On je ranije trenirao Lajpcig i Hofenhajm.

Nemački mediji podsećaju da je Nagelsman u ova tri kluba radio sa velikim brojem igrača, koji nastupaju za "pancere". Takođe, tvrdi se da bi proces adaptacije na sistem igre bio olakšan, posebno imajući u vidu da Nemačku naredne godine očekuje Evropsko prvenstvo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ristić: Uradili smo veliki posao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    14. septembar 2023 | 18:51

    Szaba vam teener kad je pola repke turci ,albanci ,afrikanci ,eeee nema tu ni N od Njemackog mentaliteta!Ovo na SP protiv Srbije zahvalite susijama ,ah sve im u ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA