Vreme čitanja: oko 1 min.

PREPIŠI TIKET ZA PROLAZ – Nedelja je dan za dobitak!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedelja nam donosi pravu poslasticu fudbalskih mečeva u nekoliko najjačih liga, a mi smo za vas pripremili pregled najzanimljivijih susreta

  • 5

Nedelja nam donosi pravu poslasticu fudbalskih mečeva u nekoliko najjačih liga, a mi smo za vas pripremili pregled najzanimljivijih susreta. Spremite se za golgeterske eksplozije, neočekivane obrte, ali i velike dobitke jer vam donosimo još jedan TIKET ZA PROLAZ!

Everton vs. Arsenal: 2&GG (kvota 3.15)

Na Gudison parku, Everton dočekuje Arsenal u jednom od najiščekivanijih susreta u Engleskoj ovog vikenda. Arsenal je u solidnoj formi, ali od Evertona nikada ne znate šta možete da očekujete. Ipak, ako pitate kladioničare za savet – oni se nadaju golovima, ali i da Arsenal ipak izvuče pobedu.

Lorient vs. Monako: 2&GG (kvota 3.40)

Monako, trenutno drugoplasirani tim u Ligi 1, putuje u Lorient s jasnom namerom da osvoji tri boda. Očekujemo uzbudljiv susret s golovima s obe strane, ali Monako će verovatno izaći kao pobednik iz ovog okršaja.

Fiorentina vs. Atalanta: 1GG (kvota 4.40)

U Seriji A, Fiorentina dočekuje Atalantu u meču u kojem očekujemo ofanzivnu igru sa obe strane. S obzirom na sposobnosti oba tima, prognoziramo da će ovde biti golova u prvom poluvremenu, što bi moglo biti pravo uzbuđenje za navijače.

Real Madrid vs. Real Sosijedad: 1&GG (kvota 3.75)

I na kraju, u španskoj La Ligi, Real Madrid dočekuje Real Sosijedad. Iako Real Madrid ima prednost kao domaćin, Sosijedad je tim koji može ozbiljno da zapreti. Očekujemo pobedu Reala, ali i golove s obe strane u ovom okršaju.

BRZI TIKET BROJ: 670773

Ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs – vreme je da se odmah registrujete jer tom prilikom dobijate i bonus dobrodošlice od 4.000 RSD!

Ovog vikenda nas očekuje fudbalski spektakl, a ovi mečevi su samo vrh ledenog brega. Ne zaboravite da je fudbal nepredvidiv, pa se pripremite za sve moguće preokrete i uzbuđenja na terenu. Srećno s vašim tiketima i uživajte u fudbalskom uzbuđenju!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rastko

    17. septembar 2023 | 11:25

    Definitivno prepisujem ,ovakvi predlozi doneli su mi par puta dobitak ..a i kvote su odlične

  • vidak

    17. septembar 2023 | 12:18

    Kvote su bas visoke,zato sam skeptican,al moze da se oprosti nesto sitno pa ako dodje odlicno ako ne dodje igram se malo.

  • Jaksa

    17. septembar 2023 | 17:22

    Vec pao tiket

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA