Vreme čitanja: oko 1 min.

Leverkuzen šokirao Bajern u sudijskoj nadoknadi. Derbi Bundeslige završen bez pobednika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Farmaceuti su u drugom poluvremenu bili bolji rival

  • 1
Hari Kejn Foto: Tanjug.rs

Utakmicom Bajern Minhen-Bajer Leverkuzen startovalo je 4. kolo Bundeslige. Meč koji slovi za derbi završio se bez pobednika - 2:2. Golove za minhenski klub postigli su Hari Kejn u 6. i Leon Groecka u 86. minutu, dok su strelaci za "farmaceute" bili Grimaldo u 28. i Palasios u 95. minutu.

Bavarci su bolje otvorili utakmicu. Igrao se 6. minut kada je lopta posle kornera došla do Harija Kejna koji je iz neposredne blizine zatresao mrežu rivala. Nije se mnogo čekalo na izjednačenje.

U 28. minutu, posle faula na oko 20-ak metara od gola Bajerna loptu je uzeo Grimaldo, savršeno šutirao i pogodio rašlje za izjednačenje - 1:1.

Ovim rezultatom otišlo se na odmor, a onda je Leverkuzen zaigrao bolje i ofanzivnije, da bi u 78. i 80. minutu preko Virtsa i Bonifacije imali stopostotne šanse koje nisu iskoristili. To im se "obilo o glavu" samo par minuta kasnije, jer je Leon Groecka na asistenciju Tila pogodio gol za vođstvo Bajerna.

I kada su svi mislili da će Bavarci odneti sva tri boda, na scenu stupa Palasios koji je u dubokoj nadoknadi preuzeo odgovornost i pogodio iz jedanaesterca za konačnih 2:2.

Bajern je postigao još jedan gol, ali je zbog ofsajda Upamekana on poništen.

Nakon 4. kola, Bajern i Bajer Leverkuzen imaju po tri pobede i remi i nalaze se na deobi prvog mesta Bundeslige.

Video: Vlasnik firme sokova poslao igračima Zvezde po 10.000 maraka u koverti zbog Bajerna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA