≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inter ubedljiv u derbiju dela Madonina: Crno-plavi rasturili Milan, Mihtarijan dvostruki strelac

Vreme čitanja: oko 1 min.

Efikasan derbi obeležio jermenski reprezentativac

  • 0
Inter-Milan Foto: Tanjug.rs

Četvrto kolo italijanske Srije A donelo je pravu fudbalsku poslasticu i veliki derbi između Intera i Milana. Meč je zasluženo pripao Interu koji je triumfovao rezultatom 5:1. Golove za crno-plave postigli su Tiram, Čalhanoglu, Fratesi i Mihtarijan koji je bio dvostruki strelac, dok je čast Milana spasio Leao.

Već u 6. minutu Inter je došao do vođstva. Di Marko je pokušao da šutira na gol rosonera, ali je neočekivano uposlio Mihtarijana kome nije bilo teško da iz neposredne blizine zatrese mrežu. Obe ekipe su imale dobre šanse, ali je onda na scenu stupio Tiram. Markus, inače sin legendarnog Lilijana Tirama pokazao je svoje fudbalsko umeće. U 38. minutu prihvatio je pas Damfrisa u kontri, lepo se namestio i sa 15-ak metara pogodio mrežu za velikih 2:0.

Međutim, fudbaleri Milana su u drugom poluvremenu zaigrali ofanzivnije, što im se brzo i isplatilo. Igrao se 57. minut kada je idealnu asistenciju Žirua u pogodak pretvorio Rafael Leao.

Od tog trenutka na terenu je postojao samo jedan tim. Svoj drugi gol na meču u 69. minutu postiže Mihtarijan, a u 79. minutu precizan sa bele tačke bio je Hakan Čalhanoglu.

Konačnih 5:1 postavio je Fratesi u 93. minutu i to na asistenciju fenomenalnog Mihtarijana.

Nakon 4. kola Inter je sada stoprocentan i zauzima prvu poziciju sa 12 bodova,dok Milan ima tri boda manje i zauzima treću poziciju.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Zvezdi sviran penal na Banovom brdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA