Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna situacija: Zmija odložila žensku fudbalsku utakmicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč je počeo sa 30 minuta zakašnjenja

  • 0
Zmija, Rumunija, fudbal Foto: Twitter@Emishor

Svedoci smo da se u fudbalu često dešavaju čudne i neverovatne stvari, no, ovoga puta nije bio u pitanju nikakav spektakularan potez, gol, greška... Naime, utakmica ženske fudbalske lige u Australiji morala je da bude nakratko odložena zbog toga što je na terenu bila zmija. Meč u Blektaunu počeo je sa 30 minuta zakašnjenja.

Crna zmija sa crvenim stomakom, čiji se ugriz smatra smrtonosnim, mada Australijski muzej tvrdi da će ujesti samo pod ekstremnim okolnostima, primećena je na terenu uoči meča Grejter vestern Sidnej džajantsa i Ričmond tajgersa.

- Prilično zanimljivo. Trenutno je na zemlji mala crna zmija sa crvenim trbuhom...Očigledno zbog bezbednosti svih ovde moramo samo za trenutak da zaustavimo utakmicu - rekla je predsednica jednog od klubova.

Kada je hvatač zmija stigao, podigao je životinju za rep ispred kamera, a zatim je stavio u transporter i bezbedno izneo sa terena.

(Telegraf.rs)

Video: Delije istakle transparent i poslale poruku za Rumune

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA