Vreme čitanja: oko 1 min.

Valensija bolja od Atletiko Madrida, Barselona deklasirala Betis

Vreme čitanja: oko 1 min.

Katalonci brojali do pet

  • 0
FK Barselona Foto: Tanjug/AP

Odigrana su četiri meča španskog fudbalskog prvenstva, a pobede su zabeležili Valensija, Majorka, Atletik Bilbao i Barselona.

Prvi meč dana odigrale su ekipe Atletik Bilbaa i Kadiza. Domaći tim je ubedljivo trijumfovao sa 3:0 golovima Guruzete, Viljalibrea i Vilijamsa.

Valensija je takođe zabeležila pobedu identičnim rezultatom protiv Atletiko Madrida. Igrao se 5. minut kada su "slepi miševi" došli do vođstva preko Dura. Isti fudbaler je u 34. minutu duplirao prednost svog tima, a konačan rezultat postavio je Guera u 54. minutu.

Majorka je na gostovanju savladala Seltu. Gol je postignut u samom finišu meča, tačnije u 85. minutu, a strelac je bio Vedat Murići.

Poslednji meč dana bio je i najsadržajniji. Barselona je deklasirala Betis rezultatom 5:0. Mrežu gostiju otključao je Žoao Feliks u 25. minutu, da bi do odlaska na odmor Levandovski doneo dva gola prednosti svom timu. U drugom poluvremenu viđena je ista slika. Feran Tores je u 62. minutu povisio na 3:0, a samo četiri minuta kasnije i Rafinja se upisuje u strelce. Konačan rezultat postavio je Žoao Kanselo u 81. minutu.

(Telegraf.rs)

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA