Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko nezadovoljstvo među navijačima zbog Mesija: "Platio sam stotine dolara, a nisam mogao da ga vidim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika pomama da se vidi najbolji neke je dovela do razočarenja

  • 0
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Lionel Mesi je napravio pravu malu eksploziju odlaskom u SAD, u ekipu Intera iz Majamija. Napravio je jedan od najvećih dogovora ikada u Americi i privlači veliku pažnju.

Interu kao klubu i Majamiju kao gradu se ovo ulaganje višestruko isplatilo već posle prve nedelje. Tribine su prepune, sve utakmice rasprodate, a deonice su drastično skočile.

Ipak, postoje i nezadovoljni, a najbitnije, to su navijači, koji su platili veliki novac za individualne ulaznice kako bi videli upravo Mesija, da bi tek na utakmici saznali kako neće nastupiti na meču.

- Ovo iskustvo mi je za nauk. Platio sam mnogo za ulaznicu za ovu utakmicu. Fudbal mi je jedan od najmanje omiljenih sportova - rekao je jedan od navijača, a drugi je dodao - Potrošio sam 750 dolara za 2 ulaznice da gledam Mesija prvi put u životu, a on nije putovao sa ekipom.

Uoči informacije da Mesi neće igrati utakmicu protiv Atlante, prosečna cena karte je iznosila 172 dolara, dok je najskuplja bila 1034 dolara. Ipak, veliko nezadovoljstvo je povuklo neophodan potez uprave Inter Majamija da spusti cenu karte na 40 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Baharove reči brige pred Siti: "Sledeći meč je protiv najboljeg tima na svetu, nismo u dobroj formi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA