Vreme čitanja: oko 1 min.

Zahid imao posebnu posvetu nakon prvog gola u dresu Partizana: "Ovo je za moju ženu, bebu i roditelje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zaista sam srećan zbog prvog gola, zbog nove pobede i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu"

  • 4
Gajas Zahid, FK Partizan Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaleri Partizana nakon velikog preokreta porazili su Radnik u Humskoj i na taj način produžili niz trijumfa u Superligi Srbije.

Jedan od strelaca bio je i Gajas Zahid, kome je to bio premijerni pogodak u crno-belom dresu. Posle utakmice fudbaler iz Norveške je bio oduševljen drugom šok završnicom u kratkom vremenskom intervalu, ali i svestan onoga što bi trebalo promeniti.

- Druga utakmica zaredom za srčani udar! Prošli meč smo takođe gubili 2:0. To je pomalo nepotrebno. Okej, prvi šut je zaista bio lud, tu ne možeš ništa da učiniš, ali moramo da se potrudimo u budućnosti da ne počinjemo iz zaostatka. Očigledno smo vrlo dobar tim, postižemo tri gola po utakmici, ali smo bez veze primili dva. Moraćemo da poradimo na tome! Zaista sam srećan zbog prvog gola, zbog nove pobede i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu - rekao je Zahid uz konstataciju da igra u prvom poluvremenu mora da se poboljša.

Pogodak koji je dao posvetio je porodici, potom se nadovezao i na skorašnji derbi.

- Svaki gol je za moju ženu, bebu i roditelje. Gledali su utakmicu i siguran sam da će videti još puno golova i pobeda ovog sjajnog kluba.

- Ovo neće biti moj prvi derbi. Slično je bilo i u Grčkoj i na Kipru. Biće sjajno biti deo toga, jednog istorijskog derbija. Nadam se da ćemo pobediti sledeću utakmicu i ući u derbi u odličnoj poziciji, a potom i na samom derbiju doneti radost navijačima - zaključio je Zahid.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte penal i gol za izjednačenje Partizana protiv Radnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    18. septembar 2023 | 10:44

    Tako je !NAPRED PARTIZAN!!!!👍👍👍💪💪💪

  • Smederevac

    18. septembar 2023 | 14:31

    Dobar igrač ali Duljaj kao loš trener ne zna gde je on najjači tako da još luta sa nedefin. zadacima.Idemo u nove pobede.

  • Raks

    18. septembar 2023 | 20:04

    Gajas Zahid je igrač sa odličnim pregledom, pravovremenim dodavanjem, mesto mu je u prvoj postavi - nikako na klupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA