Vreme čitanja: oko 1 min.

Austrijanci pitali Dragovića kako protiv Sitija i Halanda, evo šta im je rekao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nada se kapiten Zvezde iznenađenju

  • 1
Aleksandar Dragović Foto: FK Crvena zvezda

Crvenu zvezdu u utorak veče čeka pakao na Etihadu, najteži meč gruipne faze Lige šampiona, jer će prekoputa biti aktuelni šampion Evrope i Engleske - Mančester siti!

Klub koji u svojim redovima ima najproduktivnijeg napadača - Erlinga Halanda, a kog će pokušati da zaustavi kapiten srpskog šampiona Aleksandar Dragović.

Iskusni defanzivac dao je intervju za austrijske medije, a na pitanje da li će za Zvezdu to biti meč iz snova ili užasa je rekao:

- Možete da gledate na bilo koji način. Siti je najbolji tim na svetu sa najboljim trenerom. Lepo je što da se takmičimo sa njima, zato smo tu. Verovatno biste izgubili 99 od 100 utakmica protiv Sitija, ali možda možemo da napravimo iznenađenje danas. Niko se ne kladi ni cent na nas, trebalo bi da uživamo u ovom vrhuncu - rekao je Dragović, pa se osvrnuo sa duele sa Halandom koji ga očekuju:

- Biće teško svih 90 minuta. Već sam igrao protiv njega sa reprezentacijom i sa Leverkuzenom. On je definitivno jedan od najboljih napadača na svetu, njegova brzina i snaga su izvanredni za njegove godine. Ali budite oprezni, Siti je ne samo Haland, svako može da postigne gol sa njima.

Nastavio je Dragović da priča o meču.

- Želimo da se prodamo što skuplje. Kod kuće u paklu Beograda nikome neće biti lako. Ni Sitiju, ni ostalim našim protivnicima Lajpcigu i Bernu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA