Vreme čitanja: oko 1 min.

Čukarički donirao opremu školi u Vrčinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vredna donacija Brđana u vidu školske opreme

  • 0
stadion čukaričkog Foto: Telegraf.rs

Fudbalski klub Čukarički donirao je dve „pametne“, interaktivne table, dva kompjutera, dva projektora i štampač osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Vrčinu.

Donaciju prelepoj školi u okolini Beograda uručili su fudbaleri belo-crnih Viktor Rogan, Filip Samurović i Mihajlo Cvetković.

Direktor OŠ „Sveti Sava“ Dobrica Sinđelić, zajedno sa nastavničkim kadrom, u prisustvu dece, upriličio je prijem za delegaciju Čukaričkog, kojoj su devojčice i dečaci iz pomenute škole uzvratili poklonima, prelepim crtežima sa amblemima kluba sa Banovog brda.

- Ovo je mala škola, ali sa divnom decom i nastavnicima. Donacija naših prijatelja iz Čukaričkog nam mnogo znači, omogućiće devojčicama i dečacima iz Vrčina da da još lakše savladaju gradivo u nrednom periodu. Imamo i dosta dece koja se već bave sportom, pa i dečaka koji je upravo u Čukaričkom, fudbalskom klubu kojem smo neizmerno zahvalni na donaciji – kazao je Dobrica Sinđelić, direktor OŠ „Sveti Sava“ u Vrčinu.

Usledilo je zajedničko slikanje i druženje sa decom, koja su poželela uspeh ekipi Čukaričkog u četvrtak u prvom meču Lige konferencije protiv Ferencvaroša u Budimpšeti. Uz obećanje da će prvom prilikom biti gosti na Banovom brdu na jednom od mečeva Super lige Srbije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK ČUKARIČKI (@fkcukaricki)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA