≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nadrealne scene u prvoj večeri LŠ: Golman Lacija u 95. minutu doneo bod protiv Atletika, PSŽ slomio Dortmund!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fejenord lako dobio Seltik, baš kao i Porto na gostovanju Šahtjoru

  • 1
Provedel, Lacio Foto: Tanjug - AP

Pored meča Mančester siti - Crvena zvezda paralelno je odigrano još pet mečeva ove večeri u Ligi šampiona, a na svakom je viđen barem jedan gol. Rezultati su bili prilično šarenoliki.

Nekako najviše pažnje bilo je usmereno ka glavnom gradu Francuske, gde je PSŽ igrao protiv Borusije iz Dortmunda, dugo se mučio, ali je na kraju ipak uspeo da upiše važna tri boda - 2:0 (0:0).

Prvo poluvreme bilo je veoma tvrdo sa malo šansi, da bi u nastavku Milioneri ipak poklekli i to posle asistencije VAR-a. Sudija Hesus Gil Mancano je posle asistencije svojih pomoćnika pokazao na belu tačku zbog igranja rukom Niklasa Zilea.

Odgovornost je preuzeo Kilijan Embape i u 49. minutu je PSŽ došao do prednosti.

A samo devet minuta kasnije je ona bila i uvećana. Ašraf Hakimi primio je loptu od Vitinje i pogodio je levu stranu gola. Golman Gregor Kobel jednostavno ništa nije mogao da uradi u toj situaciji. Taj rezultat je ostao sve do kraja utakmice.

Šok su doživele Jorgandžije bukvalno u poslednjim momentima utakmice. Atletiko je imao prednost veliki deo meča protiv Lacija, ali... Provedel je u petom minutu nadoknade uspeo da donese delirijum na "Olimpiko"!

Da, dobro ste čuli, golman Lacija je dao gol za izjednačenje protiv Jorgandžija, čime je poništen prethodni pogodak Bariosa iz 29. minuta. Prosto neverovatno, kao neka vrsta bajke.

Barselona je spakovala ukupno pet golova protiv Antverpena na domaćem terenu - 5:0 (3:0).

Redom su za Barsu golove postizali Feliks u 11. minutu, Levandovski u 19. minutu, videli smo i autogol Bataja u 22. minutu, potom pogodak Gavija u 54. minutu i na kraju je opet mrežu zatresao Feliks u 66. minutu meča.

Fejenord je dobio Seltik (2:0) golovima Stengsa i Alireze Jahanbaša iz drugog minuta nadoknade prvog poluvremena i 76. minuta, a penal je promašio Igor Paksjao, dok su na drugoj strani bili isključeni Holm i Lagerbilke.

Porto je dobio sa 1:3 na gostovanju Šahtjoru, a taj rezultat je bio i na poluvremenu. Galeno je dao dva gola u 8. i 15. minutu, Taremi je postigao treći za goste u 29. minutu, a u međuvremenu je Kelsi izjednačio na 1:1 u 13. minutu.

(Telegraf.rs)

Video: Kilometar dugačak korteo zvezdaša ide ka "Etihadu": Preko 2.500 navijača će bodriti crno-bele

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eeee

    20. septembar 2023 | 00:09

    Какав доктор од голмана алал му вера.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA