Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldo bi mogao da se oproba u ulozi kečera: Svetski mediji priželjkuju Portugalca u novoj ulozi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priredba se održava u novembru

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Ime Kristijana Ronalda prevazilazi granice fudbala kada je u pitanju svet biznisa. Ogromni sponzorski i marketinški ulozi vrte se oko njega, a verovatno bi i svaki brend voleo da se u nekom smislu poveže sa čuvenim Portugalcem.

Njegov prelazak u Al Nasr izazvao je potres u saudijskom fudbalu, a kada se već nalazi na Bliskom istoku to bi hteo da iskoristi i WWE.

Prema navodima svetskih medija, poznata korporacija radi na dogovoru sa Ronaldom oko njegovog pojavljivanja na novembarskoj "Crown Jewel" priredbi koja se upravo održava u toj zemlji.

Nekadašnji nemački golman Tim Vize ili engleski fudbaler Adebajo Akinfenva su se već okušali među kečerima, a da li će i Portugalac saznaćemo ubrzo. Mada znajući njegovu posvećenost onome što radipriča deluje poprilično daleko od realizacije.

Novinar koji izveštava sa rvačkih događaja Šon Ros Sap istakao je da nije dobio odgovor od WWE na pitanje u vezi sa potencijalnim nastupom Ronalda.

(Telegraf.rs)

Video: Protivnički treneri opsedali Ronalda za selfi: Njemu je prekipelo od toga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA