Kejn bi mogao da se vrati u Totenhem brže nego što smo mislili: Predsednik Pevaca otkrio detalje ugovora

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Engleski napadač je ovog leta otišao u Bajern

Hari Kejn je nedavno napustio Totenhem, a već mu se trasira i potencijalni put povratka, prema rečima predsednika Danijela Levija.

Fenomenalni napadač je pojačao Bajern u letnjem prelaznom roku u transferu vrednom 115 miliona evra. I pored velikog finansijskog dobitka, to se nimalo nije dopalo razočaranim navijačima Sparsa koji godinama čekaju na pehar.

Levi je na gostovanju na navijačkom forumu odgovarajući na pitanja otkrio da u njegovom ugovoru sa nemačkim gigantom postoji povratna klauzula.

Detalje ipak nismo saznali, pa ostaje misterije koliko bi iznosio potencijalni transfer ukoliko bi se Totenhem odlučio na takav korak.

Kejn je krenuo korektno u novoj sredini postigavši četiri gola na pet mečeva, ali je već ostao bez jednog trofeja u Superkupu Nemačke.

Sa druge strane ni Totenhemu trenutno ništa "ne fali" pod Angelosom Postekogluom. Trenutno su bez poraza od početka kampanje i sa 13 osvojenih bodova u Premijer ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Hari Kejn se na Marakani setio utakmice sa Partizanom, pa rekao šta očekuje od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA