≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvati strepe, zvezda reprezentacije se povredila, evo šta i selektor Dalić kaže: "Ne mogu, ne želim..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma loše vesti nije dobro podneo ni Zlatko Dalić

  • 0
Zlatko Dalić, Ivan Perišić Foto: AP/Tanjug

Hrvatski fudbaler i igrač Totenhem Hotspura, Ivan Perišić, doživeo je nezgodnu povredu na treningu, gde je pokidao svoje ligamente kolena zbog čega ga čeka pauza od pet, do šest meseci, što je potvrdila i sama ekipa Totenhema.

Perišić je ovog leta bio u žiži javnosti zbog potencijalnog povratka u Hrvatsku, gde je za njegove usluge bio zainteresovan "njegov" Hajduk iz Splita, ali do transfera nije došlo, pošto ni klub iz Londona nije hteo da ga pusti da promeni sredinu. Međutim, sada će i samog Perišića sačekati pauza.

Ono što je još zabrinjavajuće za sve u Hrvatskoj, jeste i to što će ova povreda Perišića udaljiti i od potencijalnog Evropskog prvenstva, ukoliko se njegova nacija i kvalifikuje na isto.

Povom slučaja se oglasio i selektor Zlatko Dalić.

- Ivan je jedan od najboljih igrača naše reprezentacije već 10-ak godina te jedan od lidera i ključnih igrača reprezentacije tokom mog mandata - rekao je Dalić, koji je nastavio.

- Ova me vest jako pogodila i rastužila. Sigurno da će nam njegov izostanak biti veliki hendikep u nastavku kvalifikacija, videli smo i u ove dve utakmice u septembru u koliko je dobroj formi i koliko je važan za nas. No, duboko verujem da će Ivan biti s nama na Evrospkom prvenstvu sledećeg leta, koje moramo izboriti bez njega.

Dalić je rekao i da se čuo s njim.

- Čuo sam se s njim i osjetio njegov optimizam i čvrstu volju da do Evropskog prvenstva bude spreman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA