≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Docić: "Olimpijakos nam je dao hrabrost za Zvezdu, nadam se da nas ona drži i za Ferencvaroš"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srpski i mađarski šampion su sličnog kvaliteta", poručuje Docić

  • 0
FK Čukarički - FK Ferencvaroš konferenicja za medije Foto: Telegraf.rs

Kapiten Čukaričkog Marko Docić najavio je duel koji njegovu ekipu očekuje protiv mađarskog Ferencvaroša u 1. kolu Lige konferencije!

Čukarički će u četvrtak veče (18.45 časova) zvanično debitovati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a Docić

- Prva utakmica za nas u LK, sigurno da je za uživanje i veliku borbu. Istorijska je u našem klubu, u jednoj grupnoj fazi u Evropi. Ono što želim da prensem jeste da moji saigrači jedva čekaju da izađu na teren i pokažu koliko mogu. Rival ima veliku tradiiju i trenera koji nas dosta dobro poznaje. Na nama je da pokažemo koliko možemo trenutno u jednom evropskom takmičenju - rekao je Docić i nastavio:

- Čini mi se da je Olimpijakos dao neku hrabrost za Zvezdu. Nadam se da nas ta hrabrost drži još. Zvezda i Ferencvaroš su klubovi sličnog kvaliteta.

Na pitanje da li Čuka može da ponovi meč sa Zvezdom, Docić je rekao:

- Sigurno da je teško ponavljati se, ali dobre ekipe kad se ponavljaju to je odraz da je tim u dobrom ritmu. Nadam se da ćemo izaći podjednako hrabro, kakav god rezultat da bude, bitno je da ostavimo dobar utisak. Dosta toga zavosi i od rivala. Mislim da pritisak nikako nemamo. Nama je pritisak bila prethodna godina jer smo znali šta donosi to treće mesto. Nema razloga za pritisak sada, treba da uživamo. Presudno može da bude taj sam ulazak u meč. Imamo ideju, ali i njih očekujem ofanzivno - dodao je Docić koji se dotakao i toga što ekipa poznaje Dejana Stankovića:

- Možda je to prednost što ga znamo kaoranije  trenera Zvezde, Znamo kako igra. Ne znam da li će igrati isto, ali verujem da je naša prednost više nego mana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA