Vreme čitanja: oko 1 min.

Šou u Madridu i Istanbulu: Belingem srušio Union u 94. minutu, Galata istopio "minus dva" za dva minuta!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrlo zanimljive utakmice u Ligi šampiona

  • 0
FK Real Madrid, Džud Belingem Foto: Tanjug - AP

Lud početak fudbalske srede u Ligi šampiona! Iako tako nije delovalo da će biti, oba susreta od 18.45 časova donela su nam dramu. Svaki na svoj način, a epilog je takav da je Galatasaraj "izvukao" bod protiv Kopenhagena u Istanbulu, dok je Real u četvrtom minutu nadoknade slomio hrabri Union Berlin!

Krenimo iz Madrida, gde je Hoselu imao noćnu moru od utakmice, promašivši tolike šanse. Ređale su se još od samog početka meča, u 3. minutu. potom i samo tri minuta kasnije, a onda i u 54. i 63. minutu kada je pogodio stativu. Mogao je da bude tragičar, ali...

Izvukao ga je Džud Belingem. On je u 94. minutu pokupio odbitak i uspeo je da zakuca loptu u mrežu. Za apsolutni delirijum domaćih navijača i pokunjena lica mnogih iz Berlina koji su stigli u špansku prestonicu za ovaj meč.

Sa druge strane, Istanbul je takođe mogao da se raduje! Ne pobedi, ali barem načinu na koji je Galata stigao do boda protiv Kopenhagena iz gotovo bezizlazne situacije - 2:2 (0:1).

Poveo je danski tim preko Elijonusija u 35. minutu i tim rezultatom otišlo se na poluvreme, a pošto je prethodno domaći tim promašio brdo prilika pre svega preko Akturkoglua.

Kada smo se ponovo vratili na teren u drugom poluvremenu, viđen je novi hladan tuš za Turke, pošto je Gonsalveš uspeo da duplira prednost u 58. minutu utakmice za Kopenhagen. Činilo se da gosti imaju sva tri boda u džepu.

Ali ih je Jelert ostavio na cedilu. U 73. minutu je dobio crveni karton, odnosno drugi žuti, a od tada se na terenu sve menja...

U dva minuta, Galata je na kraju stigao do boda. Prvo je Boui u 86. minutu prepolovio razliku, a zatim je Tete na sjajnu asistenciju Vilfrida Zahe postavio konačnih 2:2.

Nema šta, prštaće ove sezone u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte trening fudbalera Čukaričkog pred istorijski meč u Ligi konferencija u Budimpešti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA