≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi zamenjen u prvom poluvremenu, evo i razloga: Mnogi su se iznenadili kada su ovo videli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inter je i pored toga upisao ubedljivu pobedu

  • 0
Lionel Mesi i Kobi Frenklin, Inter Majami - Toronto Foto: Tanjug / AP

Tačno mesec dana ostalo je do kraja ligaškog dela sezone u MLS-u i borba za plej-of polako ulazi u svoju završnicu. Za neke timove se može reći da su sigurni učesnici doigravanja, retko za koji da nema skoro nikakve šanse, a uzbuđenje je u finišu zagarantovano.

Od dolaska Lionela Mesija Inter Majami igra kao preporođen i u noći između srede i četvrtka forma je potvrđena ubedljvim slavljem protiv fenjeraša Toronta 4:0.

Osim velikog broja golova, posebno u nastavku meča, momenat koji je obeležio duel desio se u 37. minutu. Na opšte iznenenađenje svih iz igre je izašao Lionel Mesi, uz njega i Đordi Alba.

Argentinac je prošli meč propustio zbog povrede, pre toga je bio na okupljanju reprezentacije, pa je takav potez trener Herardo Tata Martino opravdao umorom, ali je dodao da bi i to mogao da bude problem, jer ih za vikend očekuje finale kupa sa Hjustonom.

Bilo kako bilo Fakundo Farijas, u dva navrata Robert Tejlor i Bendžamin Kremaski su pogađali za konačan ishod, pa je Inter sada na samo pet bodova od plej-in zone.

Tri srpska fudbalera našla su se na terenu u ovoj rundi, ali uglavnom neće pamtiti po dobrom svoje  nastupe.

Dejan Joveljić je u pobedi Los Anđeles Galaksija nad Minesotom 4:3 u igru ušao u 86. minutu, Marko Ilić je na golu Kolorada bio ceo meč, ali je njegov tim pretrpeo poraz 2:1, dok je poluvreme u ubedljivom neuspehu Sporitng Kanzas sitija protiv Nešvila (0:3) odigrao Nemanja Radoja.

(Telegraf.rs)

Video: Samo za Mesijeve oči: Kad Antonela pleše za Lea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA