Vreme čitanja: oko 1 min.

U Zvezdi ponovo poznato ime: Marko Marin predstavio novo pojačanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skauting služba će biti jača za jedno ime

  • 1
Marko Marin, FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlas

Fudbalski klub Crvena zvezda je objavila da su pojačali svoje redove skauting tima i to poznatim imenom - Dragan Mrđa.

Marko Marin je pričao na tu temu sa velikom dozom optimizma.

- Dragan Mrđa je veliko fudbalsko ime ne samo u Srbiji, već i u svetu, naročito u Japanu gde je nastupao tokom karijere i ostavio veliki trag. Dete je Crvene zvezde, što samim tim znači da odlično poznaje klub. Uz to je bio i napadač kojeg su navijači prosto obožavali, naročito u sezoni kada je vratio titulu na Marakanu i bio najbolji strelac domaćeg prvenstva. Slušao sam priče o klasi igrača rođenih 1984. godine koji su igrali ne samo za Crvenu zvezdu, već i za reprezentaciju i velike timove u Evropi. Takođe, bio je deo Svetskog prvenstva koje je održano 2010. godine u Južnoafričkoj Republici, što donosi ogromno iskustvo. Dugo je nastupao u Belgiji, pa potom u Rusiji i Švajcarskoj, te ima značajna poznanstva i kontakte, a to je veoma bitno za sve one koji se bave skautingom. Dragan Mrđa je veliki zvezdaš i čovek je kluba, a Zvezda želi da u svom sistemu ima snažna fudbalska imena i igračke asove. Inicijativa koju je pokazao da radi u Crvenoj zvezdi nas je oduševila i rado smo prihvatili njegov dolazak u skauting službu FK Crvena zvezda - rekao je Marko Marin.

Crvena zvezda je izgubila meč u Ligi šampiona protiv Mančester Sitija, ali imaće priliku da se popravi već protiv Jang Bojsa u sledećem kolu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte trening fudbalera Čukaričkog pred istorijski meč u Ligi konferencija u Budimpešti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somi

    21. septembar 2023 | 15:22

    Skauta nikad više a igrači sve gori i gori se dovode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA