≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sabatini: "Radonjić je vodio veoma problematičan život, mnogo je pio i najčešće nije spavao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji sportski direktor Rome govorio o Nemanji Radonjiću

  • 2
nemanja radonjić Foto: Tanjug/Ap

Nemanji Radonjiću predviđala se velika karijera. Još u tinejdžerskim danima videlo se da ima fudbalskog znanja, ali su ga nefudbalske aktivnosti sprečavale u tome.

On je preko rumunske akademije "Hadži" i Partizana stigao do slavnog italijanskog kluba - Rome. Ipak, fudbalski procvat doživeo je povratkom u Superligu, kada je u leto 2017. godine obukao dres Zvezde.

I dan - danas u Romi žali što se Radonjić nije dokazao u Rimu, a o tome je govorio i nekadašnji sportski direktor kluba Valter Sabatini.

- Doveo sam ga kao dete jer je sam znao da ima kvalitet za Romu. Platili smo ga 3 miliona evra, a prodat je kasnije Marseju za 12 bez odigranog minuta u dresu Rome. Osećam veliki žal zbog toga. Kada sam odlazio iz kluba, Radonjić je vodio veoma problematičan život. Mnogo je pio i najčešće nije spavao u trening kampu Rome, a tamo je je živeo - naveo je Sabatini.

Sa druge strane, on je pohvalio trenera Torina Ivana Jurića zbog načina na koji je uklopio Radonjića u tim. Srpski fudbaler je posle četiri kola tri puta zatresao mrežu.

Poslao sam poruku Juriću da mu čestitam na izuzetnom poslu koji je odradio sa Radonjićem. Da biste Radonjića integrisali u tim i napravili odnos sa njima, potreban je “težak” trener. On je bizaran i veoma specifičan momak. Jurić je uradio ogroman posao sa aspekta psihologije i discipline - završio je Sabatini.

(Telegraf.rs)

Video: Nemanja Radonjić ćaskao sa Nemanjom Nedovićem posle pobede u četvrtom meču finala ABA lige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    21. septembar 2023 | 18:49

    Блудни син,брат наш луди,Радоња!🔴⚪️💪

  • Boske100

    21. septembar 2023 | 20:59

    Ovakve bekrije treba odmah ostraniti, nije ni čudo što je toliko puta menjao sredinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA