≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Borjan i Čavrić srušili najveću senzaciju evropskih kvalifikacija: Pogledajte kako je srpski napadač rešio meč

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deni Pavlović je pogodio za goste, i Radulović strelac u Ligi konferencija

  • 0
Aleksandar Čavrić, FK Slovan Foto: NORBERT SKALIČAN / News and Media / Profimedia

Prve večeri u Ligi konferencija nije viđeno mnogo iznenađenja, uglavnom su ostvareni očekivani rezutlati. Za tako nešto postarao se i Slovan u Bratislavi protiv senzacije evropskih kvalifikacija Klaksvika (2:1).

Milan Borjan i Aleksandar Čavrić odoleli su naletima rivala, koji je ipak poveo pogotkom srpskog internacionalca Denija Pavlovića u 48. minutu.

Aleksandar Čavrić with a great assist! U 54. minutu Vladimir Vajs je iskoristio asistenciju Čavrića kako bi poravnao rezutlat, da bi u 74. minutu paker kod prvog postigao drugi gol za potpuni preokret i pobedu.

U istoj grupi ljubljanska Olimpija je prethodnog dana upisala poraz od Lila (2:0).

Još jedan srpski fudbaler pogodio je tokom večeri. Bojan Radulović je u nadoknadi vremena sa bele tačke ublažio neuspeh domaćeg HJK Helsinkija od PAOK-a (2:3).

U ostalim mečevima između ostalog je poraz pretrpeo Partizanov dželat Nordsjeland u Istanbulu od Fenerbahčea 3:1 uz svega nekoliko minuta u igri Dušana Tadića, zagrebački Dinamo je razbio Astanu sa 5:1, dok je možda najveće iznenađenje priredila Legija pobedivši Aston Vilu 3:2. Asistenciju u remiju Fiorentine protiv Genka (2:2) upisao je Nikola Milenković.

Podsetimo i da je svoj debi u grupnim fazama evropskih takmičenja upisao Čukarički porazom u Mađarskoj od Ferencvaroša 3:1.

(Telegraf.rs)

Video: "Svaki dodir sa loptom skandiranje imena": Sneža snimila koliko su Slovaci odlepili za Borjanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA