≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestvaran scenario naših timova u Evropi, svet šokiran: Zvezda, TSC i Čuka igrali kao po matrici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan ishod utakmica naših timova u Evropi

  • 4
FK Mančester siti - FK Crvena zvezda Foto: Tanjug - AP

Slučajnosti u svetu sporta nisu retkost, naprotiv, ali ovo što smo imali prilike da gledamo u prvim kolima svih evropskih takmičenja je zaista nešto nesvakidašnje.

Kao da je neko režirao, a fudbaleri igrali po istom scenariju. Sličnost između samih utakmica je neverovatno velika.

O čemu je reč? Fudbaleri Crvene zvezde, TSC-a i Čukaričkog su odigrali svoje prve mečeve u Evropi i oni su išli potpuno istim tokom, sa malom korekcijom minutaže postignutih golova.

Sva tri tima su izgubila rezultatima 3:1 i to nakon što su sva tri tima prvo povela, a ta prednost nije bila dugog daha.

Naime, Zvezda je u Ligi šampiona, u duelu sa Mančester Sitijem postigla pogodak na isteku prvog poluvremena, a izjednačenje je usledilo drugi minut po startu drugog dela igre.

Na utakmici TSC-a protiv Vest Hema u Ligi Evrope, naš tim je poveo u 48. minutu, a izjednačenje je stiglo 18 minuta kasnije, dok je sledeći pogodak engleskog predstavnika pao četiri minuta posle prvog i to u režiji istog igrača.

Ista je sudbina zadesila Čukarički, koji je poveo u 26. minutu, a 18 minuta kasnije Varga je pomogao Ferencvarošu da izjednači u prvom meču Lige konferencija. U nadoknadi prvog poluvremena domaći tim je postigao još jedan, a onda je Pešić zatresao mrežu Čuke i treći put u 79. minutu.

Fudbal zaista jeste specifičan sport i retko da bi neki drugi mogao da pruži ova uzbuđenja.

(Telegraf.rs)

Video: Susret Stankovića i tabora Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule-33

    22. septembar 2023 | 11:24

    10 primii 3 dali..ma bravo za ponos namjestene lige .beka drzava i dalje odredjuje radosled na tabeli

  • Raso

    22. septembar 2023 | 20:37

    Ne treba omalavazavati to sto su tu dokle su stigli ali realno, jako jako smo losi. Bez obzira sto su se svi ti uvezeni igracil dobro placeni za nase uslove, ipak je to jaaaako jako slabo za ozbiljne evropske uspjehe. Jedina nada je bila Zvezda ove godine, ocekivali smo daleeeeko daleko vise ali nazalost...jedna velika nula. Mozda se nesto promjeni ali tesko.

  • Instaflash

    22. septembar 2023 | 17:22

    Koji svet? Cemu pljuvanje po svojim klubovima? Pritom dva tima su igrala sa dva kluba iz trenutno najbolje lige na svetu, a treci je igrao protiv petostrukog sampiona. Dokle vise da pojedinci svojim tekstovima namecu da je misljenje drustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA