Vreme čitanja: oko 2 min.

Igrač Zorje žestoko udario na Nenada Lalatovića: "Na treningu ništa nije radio, imao je neku teoriju, ali..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpski trener pretrpeo kritike

  • 12
Nenad Lalatović Printscreen: Instagram/ @zoryaluhansk

Srpski trener Nenad Lalatović, nije se baš snašao u Zorji, koju je letos preuzeo, a gde je dobio otkaz posle samo dva meseca. Obično je imao uspehe gde god je radio i dobre rezultate, ali u poslednje vreme očigledno nije na onom istom nivou, što se videlo i tokom mandata u Ukrajini.

On je tokom dva meseca vodio sedam utakmica, u prvenstvu Ukrajine je na pet mečeva osvojio samo pet bodova, a u Evropi je bio na klupi protiv Slavije iz Praga, od koje je takođe poražen.

Sve to je bilo dovoljno da dobije otkaz.

Njega je zbog toga, ali i mnogo čega drugog kritikovao i prvotimac ekipe, Bogdan Butko, koji je povređen od starta sezone, te zbog toga nije ni igrao.

- Iskren da budem, Lalatović nam nije doneo nikakav napredak, niti je nešto promenio. Sedeo sam, gledao utakmice i ništa mi nije bilo jasno šta igramo. Kada je Nenad došao, rekao nam je da želi da igra napadački fudbal i da je tako uvek i svugde igrao. Ali, to kod nas nije bio slučaj jer je tražio da igramo sa petoricom odbrambenih fudbalera. Igračima ništa nije pokušao da objasni. Ni šta da rade, ni gde da se kreću - kaže Butko.

On je otkrio i da nije radio na taktici, da nije bio na treninzima.

- On je imao neku teoriju, ali ne i praksu. Nije bilo individualnog rada, nije se radilo na uigravanju linija. Ako želite da unesete nešto novo u tim, onda morate da igračima na treningu pokazujete gde da stoje i kako da se kreću. Pogotovo što se formacija kod njega promenila u odnosu na ono što smo ranije igrali. Pre njega smo uvek igrali 4-3-3, a onda smo prešli na petoricu pozadi. Ako želi da implemenirate novu formaciju, onda bi valjda trebalo da to i objasnite igračima. Od Lalatovića to nismo videli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. septembar 2023 | 14:01

    Džaba mu šlihtanje ukrajinskim nacistima koji je zvao "herojima"...Čovek je jednostavno retardiran i nevaspitan, brzo ga svi provale.

  • Mile

    22. septembar 2023 | 12:37

    Obični cirkusant!!!!!!!!

  • Kodiaq

    22. septembar 2023 | 15:06

    Mozda je los trener ali je smrt za JSD😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA