Vreme čitanja: oko 1 min.

Odigraj tri meča i osvoji – MERIDIAN SPECIJAL ti donosi 100 poklon spinova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prethodnih dana imali smo priliku da uživamo u vrhunskim utakmicama prestižnih UEFA takmičenja

  • 3
Meridian Foto: Promo/ Meridian

Verovali ili ne, u prvom kolu grupne faze postignuto je čak 155 pogodaka! Da budemo precizniji, Liga šampiona donela nam je 48 golova, Liga Evrope 52, a Liga konferencija 55!

Goleada je naročito obradovala kladioničare koji su inkasirali ozbiljne svote novca, a u tom naletu posebno se izdvojio jedan tiket odigran u Meridianbetu.

Uz igru da oba tima daju gol (GG), oba tima daju gol u drugom poluvremenu (IIGG) i jedan prelaz (X-1), na uplatu od 490 dinara, korisnik sajta meridianbet.rs osvojio je 686.979,72 RSD!

U nastavku pogledajte ovu lepotu od tiketa:

Meridian Foto: Promo/ Meridian

Šta reći, osim – svaka čast majstore! A, da ne bismo gubili previše vremena na ono što je prošlo, osvrnimo se na ono što nas danas očekuje.

Pre nego što istražimo ponudu, ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog u sportskoj kladionici Meridian – registrujte se jednim klikom na ovom linku jer tom prilikom, nakon verifikacije naloga, automatski dobijate bonus dobrodošlice u vrednosti od 4.000 DINARA!

A, onda... Pogledajte fantastičnu ponudu iz kategorije Meridian specijal. Uz veliki broj različitih opcija za igru, sastavite pobednički tiket jer imate šansu da osvojite i dodatne bonuse.

O čemu je reč? Ukoliko odigrate tri utakmice iz Meridian specijala, uz minimalnu uplatu u iznosu od 100 RSD osvojićete 100 poklon spinova na igri Pinata Loca.

Šta sve nudi Meridian specijal? Za početak, niz različitih igara koje možete pronaći samo na meridianbet.rs sajtu.

U nastavku ćemo vam izdvojiti tri naša predloga za danas, a vi svakako celokupnu ponudu iz Meridian specijala možete pogledati ovde.

Arsenal – Totenhem: način prvog gola – gol glavom, kvota 5.90

Čelsi – Aston Vila: rezervni igrač daje gol, kvota 2.50

Atletiko Madrid – Real Madrid: penal na meču, kvota 3.00

Preuzmite bonus za klađenje ovde.

Pogledajte Meridian specijal ponudu ovde.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nika

    24. septembar 2023 | 11:55

    Ja obožavam da igram specijalne kornere kartone faulove Itd tako da je ovo svakako dobro došlo

  • jovana

    24. septembar 2023 | 11:51

    Dobre igre imaju u specijalu ,korneri su super .al najjace mi sto sam video dupla sansa za strelca,to jos nisam video nigde drugo

  • irina

    24. septembar 2023 | 11:44

    Realno mislim da nikada ne bih odigrao ovakav tiket i ovo u je bila cista sreca,vise volim da igram na golove kada krene utakmica .Jedino u sta sam bas verovao je to da ce TSC da da gol i bila je visoka kvota u meridianu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA