Vreme čitanja: oko 1 min.

Mrđa na povratku u Zvezdu: "Vratiti se ovde je nešto posebno, klub je mnogo napredovao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan Mrđa zadovoljan zbog povratka u crveno-beli tabor

  • 0
Dragan Mrđa Foto: Marko Jovanović

Dragan Mrđa je pojačao Crvenu Zvezdu i zauzimaće jednu od pozicija skauting ekipe tima sa stadiona "Rajko Mitić". Povodom dolaska oglasio se da je srećan što se vratio na mesto uspeha.

- Vratiti se u Crvenu zvezdu, klub u kom sam odrastao i za koji ceo život navijam je nešto posebno. Ovo mi je treći put da sam deo Zvezde, ali sada u potpuno drugačijoj ulozi nego ranije. Drago mi je što ću biti deo skauting tima i što ću imati priliku da pomognem Zvezdi u ostvarivanju još boljih rezultata, a mene kao zvezdaša posebno raduje to što je klub u proteklih nekoliko godina mnogo napredovao na svim nivoima. Hvala ljudima u klubu na čelu sa Zvezdanom Terzićem na poverenju, a ja sam spreman za predan rad i novi početak - rekao je Mrđa.

Mrđa je bio deo čuvene Zvezdine generacije koja je važila za jednu od najtalentovanijih u istoriji kluba, zajedno sa Bastom, Jankovićem, Milovanovićem i Perovićem.

On je tokom drugog mandata bio jedan od najvažnijih fudbalera tima koji su vratili titulu na Marakanu posle šest godina, i tada poneo epitet prvog strelca Superlige sa 19 golova na 27 utakmica.

(Telegraf.rs)

Video: Susret Stankovića i tabora Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA