Vreme čitanja: oko 2 min.

Dobrašinović pred meč protiv Mladosti: "Kad nema pritiska, sam ga stvorim jer želim da sve izgleda kako treba"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi Pazar je u naletu

  • 0
Siniša Dobrašinović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Novi Pazar živi fudbalsku bajku. Klub beleži dobre rezultate, a skorašnja pojačanja govore o visokim ambicijama kluba iz grada na Jošanici. U prošlom kolu savladana je ekipa Napretka sa 2:1 uz efektan gol najzvučnije akvizicije - Adema Ljajića. Sada Pazarce očekuje meč 8. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana, a on je na programu u subotu od 19 časova.

Trener Novog Pazara Siniša Dobrašinović naveo je da klub igra dobro i da im navijači bezrezervno veruju.

- Kad nema pritiska, sam ga stvorim jer želim da sve izgleda kako treba. Euforiju ne osećam. Kod navijača je to normalno. Čini mi se da igramo dobro i imamo rezultate. Imamo fudbalere u koje navijači veruju, a ja mislim da mogu da nam pomognu da ispunimo ciljeve - rekao je Dobrašinović.

Sa druge strane, izjavio je i da ekipa Mladosti ume da igra na rezultat.

- Lučanci imaju iskusne i kvalitetne igrače. Znaju da igraju na rezultat. Bez obzira da li igramo kući ili na strani, želimo da nametnemo naš ritam. Ako ne uspemo, onda se adaptiramo. Mislim da dosta zavisi od našeg pristupa, za koji ne sumnjam da će da bude dobar. Nadam se pozitivnom rezultatu - nastavio je trener Novog Pazara.

Pomenuo je Dobrašinović i Sejdubu Sumu, koji još uvek nije debitovao u plavoj opremi.

- Čini mi se da će i Suma brzo na teren. Pravi je profesionalac. Jedva čekam da bude na 100 odsto, kako bi pokazao šta stvarno može. A može mnogo - uverava strateg Pazara.

Poslednje pojačanje Novog Pazara takođe je bilo zvučno, a u pitanju je bivši golgeter Partizana, Marko Šćepović.

- Šćepović nam dosta donosi napadu. Imao sam i pre njegovog dolaska kvalitet u timu, ali sa Markom je to ekstrakvalitet. Može da asistira i da postigne gol. Bio nam je potreban - završio je Siniša Dobrašinović.

Posle sedam odigranih kola Novi Pazar zauzima osmu poziciju sa 10 osvojenih bodova, dok je Mladost na šestom mestu sa 11.

(Telegraf.rs)

Video: VAR morao da se uključi: Proverom utvrđeno ko je kriv - Mitrović ili Sise?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA