≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Igrače sam posle pobede odveo na jagnje i cugu": Hit izjava trenera Zrinjskog nakon epske pobede nad AZ-om

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Briga me koliko sam potrošio", dodaje Rendulić

  • 0
Krunoslav Rendulić Printskrin: Arenasport

Fudbaleri Zrinjskog iz Mostara napravili su epski preokret u utakmici prvog kola grupne faze Lige konferencija, pošto su nakon što su gubili sa 0:3 od AZ Alkmara na poluvremenu na kraju slavili sa 4:3 pred svojim navijačima, uzrokujući pravu euforiju koja se danima ne stišava u ovom gradu.

Holandski tim nije znao šta da ga je snašlo na jugu Bosne i Hercegovine, pa se na kraju nazad vratio praznih šaka.

Naravno, nakon ovog istorijskog podviga, uzimajući u obzir da je to bio debitantnski meč Zrinjskog u Ligi konferencija, usledilo je ogromno slavlje, a trener Krunoslav Rendulić je u intervjuu za Index otkrio i da se malo više "popilo".

- Ne znam ni sam koliko sam potrošio da nagradim igrače. Ma koga briga! Znam da sam platio jagnje i cugu, nije mi žao. Daj Bože da bude što više ovakvih slučajeva kada ću morati da trošim - rekao je Rendulić.

Otkrio je i šta je zapravo rekao svojim igračima na poluvremenu kada su imali takav rezultatski minus.

- Ništa specijalno. Rekao sam im da se smire, da ne šire nervozu. Objasnio sam im da moramo da smanjimo distance između linija i da smanjimo tehničke greške na najmanju moguću meru, jer je prvo poluvreme po tom pitanju bilo katastrofalno - dodao je Rendulić, a onda istakao da im je rekao da je najvažnije da se ne obrukaju:

- Rekao sam im da se opuste, da ne igraju u grču i da je jedino važno da se ne obrukamo. Na kraju, pogodili smo sa izmenama. Kožulj je zabio dva gola, Malenkušić je asistirao Hrvanoviću, a Kiš je napravio pola posla kod četvrtog gola. Ma čudo, ekipa je reagovala fenomenalno.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte trening fudbalera Čukaričkog pred istorijski meč u Ligi konferencija u Budimpešti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA