Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Osijeka udarili na trenera i upravu: "Vreme je da spakuju kofere, povratka više nema..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osijek je od početka sezone upisao svega tri pobede, tri nerešena ishoda i dva poraza, i nalazi se trenutno na četvrtom mestu, sa utakmicom više od rivala koji su bolje plasirani na tabeli, i dve utakmice više od Dinama koji je prvi ispred Osijeka

  • 0
Kohorta Osijek Foto: Profimedia

Fudbaleri Osijeka remizirali su sa ekipom Varaždina rezultatom 1:1, u okviru devetog kola hrvatskog prvenstva.

Ovo je samo još jedan u nizu loših rezultata hrvatskog kluba, koji već četiri poslednja kola u šampionatu ne zna za trijumf, a tim povodom, oglasila se i navijačka grupa "Kohorta", koja je izrazila ljutnju na upravu kluba i trenera.

- Nakon dugo vremena pružanja šansi i ćutanja, grupa je odlučila izraziti svoje nezadovoljstvo radom uprave našeg kluba. Naše povlačenje sa tribine i prekid navijanja u 20. minutu plod je vašeg igranja sa našom svetinjom, došlo je vreme da kažemo dosta! Mesecima smo ćutali i davali vam podršku koju s vašim smešnim zalaganjem niste opravdali apsolutno ničim. Naše nezadovoljstvo posebno radom sportskog direktora Ivice Kuluševića i trenera Stjepana Tomasa koji je iz pouzdanih informacija izjavio da naša deca klubu nisu potrebna i da na njih ne računa. Bolje je dovoditi propale strance koji pokušavaju oživeti svoju karijeru i plaćati novinarske članke kako navijači truju atmosferu u klubu. Nama nije u cilju da naš klub kao na poslednjoj utakmici ostane bez podrške i da navijačka tribina zjapi prazna, ali niko se s nama neće zaj****ati i smejati nam se u lice. Došlo je vreme da određeni ljudi spakuju kofere i odj*** iz naše svetinje. Povratka nazad više nema i dajemo vam obećanje da ćemo u borbi za naš Osijek ispustiti zadnji atom snage i da ćemo mi sa našom borbom na kraju pobediti - navodi se u saopštenju "Kohorte" za javnost.

Podsetimo, Osijek je od početka sezone upisao svega tri pobede, tri nerešena ishoda i dva poraza, i nalazi se trenutno na četvrtom mestu, sa utakmicom više od rivala koji su bolje plasirani na tabeli, i dve utakmice više od Dinama koji je prvi ispred Osijeka.

(Telegraf.rs)

Video: Preskočili ogradu zatvora kao od šale: Bekstvo zatvorenika iz osiječkog zatvora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA