≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši fudbaler Rome nabacio dosta kilograma: Teško da biste ga uopšte prepoznali na fotografiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fabio Simplisio je sada preduzetnik i ima svoju agenciju

  • 0
Fabio Simplisio Foto: Instagram / Printscreen

Nekadašnji fudbaler Rome, Fabio Simplisio je završio svoju karijeru pre tačno šest godina, kada je poslednji put zadužio opremu brazilskog kluba Batatis, a pošto je uspešno godinama pre toga igrao u Italiji, Brazilu i Japanu.

Najveći trag ostavio je u Sao Paulu i Palermu, kao i u Romi, a pored toga je nastupao za Visel Kobe, Cerezo Osaku i Parmu.

Međutim, po završetku karijere očigledno nije toliko vodio računa o svom zdravlju i liniji, pa na fotografijama deluje neprepoznatljivo zbog činjenice da je "nabacio" dobar broj kilograma.

Mnogi ga čak i ne prepoznaju u bliskom kontaktu, a tek nakon što se predstavi, navijači i ljubitelji fudbala shvate o kome je reč.

On često na svojim mrežama deli fotografije i snimke iz svog života, a nedavno je proslavio svoj 44. rođendan uz lepu trpezu. Na prvi pogled, teško da biste mogli i pomisliti da je reč o nekadašnjem igraču Rome.

Inače, on je danas preduzetnik, ima svoju agenciju i vodi igrače, kao i jedan restoran, tako da je još uvek vezan za fudbal na neki način.

(Telegraf.rs)

Video: Fantastičan gol Zahiba za pobedu Partizana u Pančevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA