≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajkovićevo horor poluvreme: Srpski golman četiri puta vadio loptu iz mreže za 45 minuta protiv Đirone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teških 45 minuta za našeg čuvara mreže, Katalonci preuzeli prvo mesto do mečeva rivala

  • 0
Predrag Rajković Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Za golmana je najgore kada mora da izvadi loptu iz svoje mreže. Još gore je kada to mora da radi više puta tokom utakmice. A Predrag Rajković je to činio čak četiri puta samo tokom prvog poluvremena meča sa Đironom.

Njegova Majorka je dobro krenula, pošto je Murići sa penala doneo gostima prednost, ali je onda krenula prava kataklizma i raspad.

Zapravo, Rajković je za samo 20 minuta vadio četiri puta loptu iz mreže. Prvi put u 26. minutu kada je Lopez doneo izjednačenje na asistenciju Blinda.

Potom u 33. minutu kada je Dovbik bez problema izveo penal i preokrenuo rezultat, a zatim je Martin povisio na 3:1 samo četiri minuta kasnije.

Za kraj, Erera je u 45. minutu postavio konačnih 4:1 za prvo poluvreme berićetno golovima, a srpski golman je mogao samo da se uhvati za glavu.

Meč je okončan rezultatom 5:3, pošto je najpre Savio povisio vođstvo Đirone, da bi poraz ublažio Abdon Prac sa dva pogotka. Katalonski tim je sada šokantno na prvom mestu na tabeli!

(Telegraf.rs)

Video: Fantastičan gol Zahiba za pobedu Partizana u Pančevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA