≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo samo fudbal može da podari: Barselona do 80. minuta imala dva gola minusa, a onda se dogodilo čudo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selta ispustila dobijen meč, Kanselo i Levandovski odlučili meč

  • 5
Robert Levandovski, FK Barselona Foto: Tanjug / AP

Verovatno najbolja utakmica ove subote odigrana je na "Olimpijskom stadionu" u Barseloni gde je višestruki prvak Španije i Evrope posle nestvarnog preokreta porazio Seltu 3:2 u šestom kolu La lige.

Nisu Katalonci briljirali, odigrali su daleko od svog nivoa dobar deo utakmice, ali je ono što će svi pamtiti trijumf i nova tri boda.

U samo dva minuta Ter Štegen je dva puta bio na mukama, što su ujedno bile i prve šanse u 18. i 19. minutu. Udarac Aspasa je zaustavio, ali ne i pokušaj Larsena koji je doneo prednost.

Asistent kod gola je mogao da bude i strelac u 41. minutu, ali je Barsa na poluvreme ipak otišla sa minusom. Sve do 76. minuta gledali smo popriličnu uspavanku. Tada je usledio novi šok.

Sevnula je kontra tima iz Viga, Aspas je pronašao Duvikasa, a ovaj duplirao razliku. Već tada je bila vidna zabrinutost navijača domaćeg tima, ali deluje da za tim nije bilo potrebe, što su uskoro i sami videli.

U 81. minutu Levandovski je postigao svoj prvi gol posle proigravanja Feliksa, da bi u 86. fenomenalni Kanselo još jednom pronašao Poljaka za izjednačenje.

Konačan rezutlat upravo je postavio pozajmljeni igrač Mančester sitija, pa je Barsa vezala i šesti trijumf računajuči i Ligu šampiona.

Ranije tokom dana Predrag Rajković je primio pet golova od Đirone (3:5) dok je Nemanja Gudelj izborio remi sa Seviljom u Pamploni protiv Osasune 0:0.

(Telegraf.rs)

Video: Knez Mihajlova vri od navijača pred fajnal-for Evrolige: Evo šta su imali da kažu za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA