Vreme čitanja: oko 1 min.

Huligani Šalkea upali na tribinu Sent Paulija i napravili haos na kraju meča

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemile scene u Nemačkoj na derbi meču druge lige

  • 0
Navijači, FK Šalke, FK Sent Pauli Printskrin: Youtube.com/@groundhoppingexperiences

Veliki neredi viđeni su na meču nemačke "Cvajte", gde su se na kraju meča između Sent Paulija i Šalkea sukobile pristalice dva kluba.

Navijači Šalkea, koji su u velikom broju došli iz Gelzenkirhena u Hamburg, napravili su opšti haos na kraju meča na Milentoru.

Oni su bes usled novog poraza svog tima, četvrtog u sedam kola od starta prvenstva, odlučili da bes iskale na pristalicama domaćeg tima.

Nakon što je sudija svirao kraj i označio da je Sent Pauli došao do pobede od 3:1, navijači Šalkea su počeli da preskaču ogradu, da upadaju u deo gde su navijači Sent Paulija i da biju koga stignu.

Huligani su počeli da preskaču ogradu i upadaju u prostor domaćih navijača. Došlo je do tuče i gađanja na obe strane, a brzo su intervenisali redari i pripadnici policije.

Portparol Sent Paulija je rekao da su u sukobima povređena četiri redara, a da je uhapšeno nekoliko navijača Šalkea tom prilikom.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Podsetimo, Sent Pauli je trenutno na deobi prvog mesta sa 13 bodova, koliko ima i njihov gradski rival Hamburger, ali i Dizeldorf koji ima meč manje.

Sa druge strane, Šalke je trenutno sa 7 bodova na 15. mestu, prvom iznad opasne zone, gde je trenutno još jedan od velikana nemačkog fudbala - Herta iz Berlina.

(Telegraf.rs)

Video: "Gori" Tašmajdan: Grobari napravili bakljadu na meču sa Fuenlabradom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA