Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdin rival iz grupe ubedljiv: "Mladi momci" razbili Lugano

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do dolaska u Beograd 4. oktobra, Jang Bojs će odigrati još dve utakmice, 27. septembra protiv Sent Galena, a potom i tri dana kasnije protiv Grashopersa

  • 4
FK Jang Bojs Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Jang Bojsa savladali su ekipu Lugana sa 4:1, u okviru sedmog kola švajcarske Superlige.

Popularni "Mladi momci" su već u prvih 45 minuta rešili pitanje pobednika, s obzirom na to da je na semaforu na pauzi stajalo 3:0 u korist domaćih.

Ensame je "načeo" mrežu Lugana u 19. minutu, da bi u 32. pogodio i Monteiro. Do kraja poluvremena, Ensame se još jednom upisao u listu strelaca, i već tada bilo je jasno da će Jang Bojs doći do nova tri boda.

Prednost kluba iz Berna, povisio je Lustenberger u 57. minutu, a konačnih 4:1, postavio je Siminjani u 80. minutu, "utešnim" golom za goste.

Zvezdin rival iz grupe u Ligi šampiona, sada se nalazi na prvom mestu švajcarskog šampionata sa 14 osvojenih bodova, posle šest odigranih mečeva.

Do dolaska u Beograd 4. oktobra, Jang Bojs će odigrati još dve utakmice, 27. septembra protiv Sent Galena, a potom i tri dana kasnije protiv Grashopersa.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda saznala potencijalnog rivala u plej-ofu Lige Evrope gde će ići ako ispadne od Šerifa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA