Vreme čitanja: oko 1 min.

"Smejao sam se, potpuno je očajan": Karager brutalno prozvao golmana Arsenala, odgovor stigao od njegovog oca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaista sramna izjava nekadašnjeg engleskog štopera

  • 0
Džejmi Karager Foto: Mark Cosgrove/News Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Jedan od najboljih mečeva ovog vikenda ne samo u Engleskoj već i šite odigrali su stari rivali Arsenal i Totenhem. Severni London je ponovo posmatrao veliki derbi, a očekivanja nisu razočarana, pošto je u pravom spektaklu na kraju ipak viđena podela bodova 2:2.

Uoči početka susreta u ostrvskim medijima i na društvenim mrežama se ponovo vodila polemika oko toga ko će biti startni golman Tobdžija. Aron Remzdejl je nakon nekoliko loših situacija, pa čak i indirektne kritike od strane trenera Mikela Artete, izgubio mesto u timu.

Njegovu poziciju spremno je dočekao David Raja, špansko pojačanje iz redova Brentforda. Čini se da je nakon dobrog performansa protiv Pevaca zacementirao mesto u timu, pa ga i nakon trećeg uzastopnog nastupa verovatno čeka još mnogo narednih.

Oko kamere je tokom duela odigranog za vikend usnimilo Remzdejla u jednoj od situacija kada je Raja napravio "paradu". Englez je bio oduševljen potezom svog saigrača pa je uz pljesak pozdravio Španca.

Ipak, nisu svi to videli kao zdravu konkurenciju i međusobne odnose u ekipi. Nekadašnji fudbaler Liverpula Džejmi Karager je gostujući na "Skaj Sportsu" izneo svoje poprilično kontroverzno mišljenje.

- Znate li kada neko izgubi Oskara i aplaudira uz osmeh drugoj osobi? Ja sam se smejao kada sam to video. On je potpuno uništen - rekao je Karager, i tako izazvao možda i neočekivanu reakciju.

Javnost je takođe bila začuđena onim što je legendarni štoper rekao, ali javio se i Remzdejlov otac.

- Ti si sramota! Pokaži neku klasu. Moj momak jeste - napisao je Nik Remzdejl na dtuštvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Zvanično! Trener Arsenala ima korona virus

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA