≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Joveljić kreator triler završnice: Reprezentativac Srbije pogodio mrežu, u nadoknadi usledilo čudo!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barios je u 94. minutu bod odneo u LA

  • 1
Dejan Joveljić Foto: Printskrin / Twitter / LAGalaxy

Protekle večeri i noći (nedelja na ponedeljak) odigrana su ukupno tri meča u okviru MLS lige. Pored susreta Inter Majamija u kojem nije bilo Lionela Mesija i drugih većih zvezda, daleko interesantniji meč odigran je u Ostinu.

Istoimeni tim je u okršaju sa Los Anđeles Galaksijem odigrao nerešeno 3:3, uprkos višku od dva gola do 89. minuta.

Aleksandar Ring, Itan Finli i Emilijano Rigoni su neutralisali pogodak Rikija Puđa, pa je pred nadoknadu meča na semaforu stajalo 3:1. Na scenu je potom stupio Dejan Joveljić.

Reprezentativac Srbije je u 69. kročio na teren, a 20 minuta kasnije je uspeo da svoj tim rezultatski vrati u utakmicu. Bili Šarp je uputio centaršut, Joveljić se samo poklonio i savladao Breda Stavera.

To je bila najava onoga što će se desiti u četvrtom minutu nadoknade kada je Majkl Barios bod odneo u Los Aneđeles. Inače, meč je kasnio skoro tri sata zbog obilnih padavina.

U ranije pomenutom okršaju Inter Majami je u gostima odigrao 1:1 sa Orlando sitijem, dok je Njujork siti porazio Toronto 3:0.

(Telegraf.rs)

Video: Joveljić duplirao prednost Srbije protiv Estonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA